AMIT DAL
HU | EN

Hírek

Magyar kulturális és nyelvi alapozó program átadása - Ovisterv.org

Elérkezett a várva várt nap, átadtuk az ovisterv.org az AMIT konferencián 2021. szeptember 18-án. 

Tavaly 2020-ban megálmodott ötletünk valóra vált egy újabb AMIT technikai fejlesztéssel és 35 önkéntes segítségével a koronavírus legrosszabb időszaka alatt egy 8 országból álló globális fejlesztőcsapat tartalmi fejlesztőmunkájának eredményeként 30 tervet adtunk át.

3-6 éves korban a legérzékenyebb az agy a szókincsfejlesztésre és ilyenkor "teljes állásban" ezzel foglalkozik ezzel a feladattal. 6 éves kortól csak "részállás" jut a szókincsfejlesztésnek mert jön az olvasás és más összetetteb feladatok. Mégis eddig nem létezett tematikus anyag mely szókincsében felkészít az iskolára.

Most játszva, sokkal kevesebb erőfeszítéssel a pedagógus és szülők számára megnyílik ez a lehetőség. Bevonhatjuk a nagyobb testvéreket diákokat a vegyes csoportokban hiszen számukra is van számtalan ismeretterjesztő, humoros rövid anyag. Van miért felkelni a hatodik nap óvodába iskolába menni, mert élvezetes az anyag. Összeköti a generációkat, mert a nagyszülők is hozzáférhetnek tudják mit tapasztal a gyermek a héten, bekapcsolódhatnak a távolból, mert előttük ugyanaz a mese vers dal. A videók reklám nélkül tekinthetők meg melyek biztonságosak a gyermekek számára és becses időt spórolnak a pedagógusnak és szülőknek

OVISTERV.ORG

Ovisterv.org

Ehhez kapcsolódó korábbi cikkünk

Előadás anyagai a korábbi előadások alatt lesznek elérhetők.

Facebook Twitter Skype LinkedIn E-mail Nyomtatás

Hírlevél
Értesüljön legújabb programjainkról!