AMIT DAL
HU | EN

Regisztráció előadóknak

AMIT Konferencia dátuma: 2021. SZEPTEMBER 18-19.

Kedves Előadó! Kérjük a lenti lapon küldje el adatait, kis fényképét, szakmai rövid önéletrajzát és előadásának tartalmi kivonatát (abstractját). melyet publikusan tudunk majd megjelentetni ezért a behatárolt terjedelem. 

Ha van még olyan részlet, pl. video, korábbi előadás amire szeretné felhívni a figyelmünket kérjük emailben küldje el nekünk. Bizottságunk a kiválasztott előadásokat személyre szóló emailben fogja megerősÍteni. Ezt követően a szekcióvezetk telefonon is felveszik az emailben megerősített előadókkal a kapcsolatot.

Kérjük a rövid bemutató életrajzot harmadik személyben irják. 

A tervezett előadás végleges anyagát kérjük töltse fel három héttel a konferencia előtt, hogy technikai szakemberünk ezeket rendezhesse. Ha az előadáshoz kellékekre lenne szükség kérjük hozza magával. Ha más különleges igénye van kérjük emailben lépjen velünk kapcsolatba.

A konferencia regisztrációnál csak a szeptember 18. van feltünteteve, ha 19-én ad elő kérjük az első napot, szeptember 18-t. jelölje be. Regisztráció után kérjük ellenőrizze, hogy a visszaigazoló e-mail megérkezett-e, esetleg a levelező szoftver nem tette-e a junk folderbe. Köszönjük!

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy az előadásokat videon rögzítjúk mely később a honlapunkon vagy híranyagként ismertetőben helyet kaphat. 

Izgatottan várjuk előadását!

AMIT Konferenciaszervező Bizottság

Elhelyezés két ágyas szobákban. Kérjük jelezze ígényét, hogy kivel szeretne egy szobába kerülni.

* legkésőbb az előadás előtt 3 héttel kérjük elküldeni