AMIT DAL
HU | EN

Regisztráció résztvevőknek

Kedves Résztvevő!  

Kérjük töltse ki a lenti adatokat! Figyelem! A kérdőív kitöltése különösen fontos a regisztráció és fizetés után kérjük  kattintson a TOVÁBB gombra. Az  iskolavezetőknek szánt részt intézményenként egy képviselőnek elegendő kitöltenie. A további résztvevőknek más, rövidített kérdéssort állítottunk össze. Minden résztvevőnek külön kell regisztrálni és a kérdőívet kitölteni, mégha csoportosan fizet is az iskola. 

A csoportos fizetés esetén a Paypalon kérjük feltüntetni a résztvevők nevét. A Paypal fog Önnek visszajelezni a fizetésről, nem az AMIT. Előadás linket csak azoknak küldünk, akik regisztráltak és a regisztrációs díjuk rendezve van.

A regisztrációs díj a vezetői és a pedagógiai konferencia mindkét napjára vonatkozik és elég egyszer regisztrálni, A két napos pedagógiai konferenciára szeptember 18-19 (egy dátummal  van jelölve, az esemény dátuma alatt). Ez 2021-ben $35/fő. A kialakult nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel ösztöndíj igényelhető. Igényét kérjük emailben itt jelezze! (Konferenciánk online, szállás az idén nem releváns.)

Kérjük ellenőrizze, hogy a visszaigazoló e-mail megérkezett-e, és a levelező szoftvere nem tette-e a levélszemét mappába. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadásokat videon rögzítjúk mely később a honlapunkon vagy híranyagként ismertetőben helyet kaphat.

A résztvevőktől kérjük az alábbi kérdőív kitöltését is.

Köszönjük. Szeretettel várjuk!

(a konferencia programja innen is elérhető)

Elhelyezés két ágyas szobákban. Kérjük jelezze ígényét, hogy kivel szeretne egy szobába kerülni.

3TovábbKötelezően kitöltendő egyéb kérdőív résztvevőknek