AMIT DAL
HU | EN

Találkozó 2021.

Érdeklődését köszönjük. A következő konferenciánk tervezés alatt, folyamatosan töltünk fel új tartalmakat. Kérjük látogasson vissza később!

A IX. AMIT Konferencia témája:

Újratervezés!PEDAGÓGIAI KONFERENCIA
Helyszín: Online

2021. szeptember 18-19.szombat és vasárnap 10 AM EST 

 Az idén hasznos módszertani előadásokat

VEZETŐI KONFERENCIA
Online Zoom-on

2021. szeptember 10. péntek 8 PM EST

Egy kalap alatt a regisztráció

Az egyszeri regisztráció magában foglalja a vezetői konferenciát és a pedagógiai konferencia mindkét napját - egy díjszabás fedezi az összes eseményt. 

és virtuális workshopokat szervezünk:

Mivel a virtuális tér többeknek ad eega konferencián való részvételre, és idén is kíváló előadók fogadták el a meghívásunkat Magyarországról, a konferenciát 2 fél napra tervezzük.

Témáinkat az előző konferenciák visszajelzései alapján állítottuk össze, ahol minden hétvégi magyar iskolában tanító megtalálhatja az érdeklődési körének és pedagógiai munkájának megfelelő előadásokat, workshopokat.

Amellett, hogy külön gondolunk az igazgatókra, tanítókra, óvodapedagógusokra, idén a kamaszokkal, nehezen kezelhető, SNI, vagy autizmussal küzdő gyerekekkel kapcsolatos kihívásokra is hangsúlyt kívánunk fektetni.

Témáink között szerepelnek többek között a következők:

• Tinédzserek jelenléte a a hétvégi magyar iskolákban
• Vegyes csoportok kezelése
• Nehezen kezelhető, SNI, magatartászavaros diákok sajátosságai
• A magyar, mint idegen nyelv módszertani és szervezési kérdései
• Íráskészség és beszédkészség fejlesztése
• Óvodai készségek fejlesztése és ismereteik bővítése, felkészítés az iskolára

Magyarországi és az USA-ban élő előadóink praktikus és gyakorlati kérdések megválaszolásával készülnek, amelyek alapján több hétvégi magyar iskolát érintő kérdést meg tudunk vitatni.

Ez az online alkalom azoknak is rendkívüli lehetőséget nyújt, akik a nagy távolságok miatt eddig személyesen nem tudtak részt venni a módszertani konferenciáinkon, így a virtuális tér adta lehetőségeket kihasználva szeretnénk lehetőséget adni a világ bármely részéből az érdeklődőknek..

Regisztráció

Hírlevél
Értesüljön legújabb programjainkról!