AMIT DAL
HU |EN

Padlet

Ezen az oldalon témák szerint válogatott, praktikus anyagokat osztunk meg. Amennyiben nektek is van olyan bevált és kipróbált ötletetek, amit szívesen megosztanátok másokkal is, akkor a Padleten lévő + jelre kattintva tölthetitek fel. Kérdéseiteket, kéréseiteket szívesen várjuk az  AMIT e-mailjére is.  Köszönjük!

Gyorsan kellene valami? Bármely honlapon és a Padleten is CMD F vagy CRTL F  megnyitja a böngésződ keresőjét, írd be a szót, utána ENTER és megtalálja megtalálja az általad nyitott aktív oldalon. A honlapunk keresőjébe is írhatsz az az egész honlapon keres. Egyik sem talál részleteket az egyes padleteken. 

(A Padleten nem minden csempe látszik egyszerre, csússzatok jobbra és lefelé is.)

Testvér oldal az MAGYARALAPOZO.ORG ahol teljesen kidolgozott igényes tematikus terveket találtok 3-8+ éves vegyes korosztályra, mely először nyújt segítséget nemcsak a pedagógusoknak hanem a szülőknek is. Ezek a programtervek letölthetők, kifejezetten a külhoniak számára készültek nagyon rugalmasak saját anyagaitokkal kombinálhatók. Mobilon is alkalmazhatók,  daloknál, meséknél, barkács részeinél nincs reklám, lecsökken a keresési idő és biztonságos a gyerekek számára. Szuper könnyed a keresés: téma idő és más szempontok alapján is csak egy kattintás! Mivel vegyes korosztályra készült a program, a család ugyanazt az iskolai témát jól átdolgozza otthon könnyedén, így elmélyül és használhatóvá válik a szókincs. Fontos, hogy ezt az emberi élet során legfogékonyabb szókincsfejődési időszakot jól kihasználjuk. Ha van a gyermeknek szókincse, ki tudja fejezni magát, fog beszélni! Ebben partner az AMIT és DMOIESZ  9 országból nagy szakértelemmel rendelkező csapata. Most már van segítség, nem kell órákat tölteni az anyagok keresésével, ti is meg tudjátok valósítani játszi könnyedséggel ezt a magyar nyelvi és kulturális alapozó programot mely felkészít az iskolára. Sok sikert, 3 új magyar szó naponta!

ALSÓ TAGOZAT

ANYÁK NAPJA

APÁK NAPJA - NAGYSZÜLŐK

BABA-MAMA KLUB (0-3 évesek) 

FARSANG

GENIAL.LY

IRODALOM - KÖLTŐK

JELES NAPOK

Az alábbi PDF listázza a havi jeles napokat és a hozzájuk kapcsolódó egy-egy videóval, feladatlapokkal, játékkal, foglalkozással, újságcikkel, kész ünnepéllyel stb.

                                            

Jeles napok februárban, Jeles napok márciusban

Jeles napok áprilisban     Jeles napok májusban

AUGUSZTUS 20 

HÚSVÉT

1848. MÁRCIUS 15.

KIHíVÁSOK A GYEREKEKNÉL- DISZLEXIA, FIGYELEMZAVAR, KONTROL STB.

KOMOLY ZENE

KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK

MAGYAR NYELVVIZSGÁK AKKREDITÁLÁSA:  ECL, BILITERACY SEAL

MAGYARORSZÁG FÖLDRAJZA

MAGYAR MINT IDEGEN NYELV

MATEMATIKA  - FEJTÖRŐK - REJTVÉNYEK - PROGRAMOZÁS
(nemcsak matematika)

NÉPVISELETEK - NÉPHAGYOMÁNY - NÉPDALOK

NYELVTAN

J-Ly gyakorlása

OLVASÁSFEJLESZTÉS - SZÓKINCS BŐVÍTÉS - BESZÉDFEJLESZTÉS

 ÓVODÁSOKNAK

TANÁRI SEGÉDLETEK

TANKÖNYVEK

TERMÉSZETTUDOMÁNY

TÖRTÉNELEM

12+

VIDEÓ KUCKÓ - ISKOLÁK ELŐADÁSAI

ONLINE MÚZEUMOK ÉS ELŐADÁSOK - TV, RÁDIÓ

Hírlevél
Értesüljön legújabb programjainkról!